• português (Brasil)
    • English
    • português (Brasil)
    • English
  • Entrar
Ver item 
  •   CESIMA Digital
  • CESIMA
  • História da Ciência
  • Ver item
  •   CESIMA Digital
  • CESIMA
  • História da Ciência
  • Ver item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The whole body of cookery dissected, taught, and fully manifested, methodically, artificially, and according to the best tradition of the english, french, italia, dutch

Thumbnail
Visualizar/Abrir
Rabisha_William-The_whole_body_of_cookery_dissected.pdf (17.40Mb)
Data
1661
Autor
Rabisha, William
Metadados
Mostrar registro completo
URI
http://cesimadigital.pucsp.br/handle/bcd/4267
Coleção
  • História da Ciência

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Entre em contato | Deixe sua opinião
Theme by 
Atmire NV
 

 

Navegar

Todo o repositórioComunidades e ColeçõesPor data do documentoAutoresTítulosAssuntosIdiomaLocal de publicaçãoTipoEditoraEsta coleçãoPor data do documentoAutoresTítulosAssuntosIdiomaLocal de publicaçãoTipoEditora

Minha conta

EntrarCadastro

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Entre em contato | Deixe sua opinião
Theme by 
Atmire NV